Intressanta hundmänniskor

Igår kväll när jag var ute med hundarna så hände det en sak som retade upp mig, det var nämligen en man med en hund som kom och gick rakt emot två av hundarna (Bella var ute i skogen). När Indy skällde till så verkade det som om mannen ville visa hur duktig hans hund var och fortsatte gå emot oss. Mannen och hunden fortsatte sen ca 20 meter och vände sedan och gick på andra sidan vägen, Indy skällde till och mannen stannade upp och lät sin hund nosa oerhört länge på ett ställe. Var det bara för att visa hur duktig hans hund var eller vad höll han på med?

Idag när jag var på väg till klubben så ser jag en man och kvinna vara ute och gå med sin hund, när jag kommer närmare stirrar kvinnan på mig och viftar med handen och ser arg ut. Det måste ha varit för att hon tyckte att jag inte höll mig tillräckligt ifrån dom, men ska jag köra i diket på andra sidan för att hon och hennes man ska kunna gå i bredd och låta hunden gå hur som helst?

En glad sak är att jag idag ju var på klubben för att fixa med papper till lördagens tävling, gick ner på plan och träffade C och J. Var länge sen jag var på den planen och det kändes faktiskt lite peppande att vara där. Att sen 2012 års tävlingar har börjat komma ut på SBK-Tävling gör ju inte saken sämre, kanske ska ta tag i tränandet så att vi kan tävla nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *