Varför gråter inte Emma?

”Äntligen hade tillvaron ordnat sig för Arbogatjejen Emma. Hon som alltid fallit för fel killar och tidigt blev ensamstående mamma med två barn. Nu hade hon mött en trygg man och de planerade för ett liv tillsammans. Men en kväll stod någon ur det förflutna i dörren och tragedin var ett faktum. Emma blev svårt misshandlad. Hennes barn Max och Saga hade aldrig någon chans. ”

Det har väl inte undgått någon vad som hände i Arboga den där ödesdigra dagen. Men det vi vet baseras på det vi läst i tidningarna och det är ju inte hela sanningen.

I den här boken får man följa Emma med familj genom den svåra tiden efter dådet med sjukhusvistelse, isolering och rättegångar.

En bok som påverkade mig väldigt starkt och jag erkänner att jag grät mig igenom hela boken. Jag tycker det är fruktansvärt det som har hänt, men som i andra fall där något hemskt har hänt så vänds det lite och man får se att livet fortsätter om än annorlunda. Att Emma orkat kämpa vidare trots att hennes två barn mördades tycker jag är otroligt starkt gjort!

Läs den, men läs den på egen risk, ni kommer garanterat att gråta både mycket och länge.

Ett svar på ”Varför gråter inte Emma?”

  1. Emma kan man aldrig glömma så tragiskt och fruktansvärda saker som hon varit med om och ändå klarat upp sitt liv, jag har följt henne från första stund och hon är en av de få kvinnor jag beundrar och självklart läste jag hennes bok med många tårar trillande nerför mina kinder

    Svar: Boken är verkligen hemsk, men den inger även hopp. För kan Emma klara av en sådan sak som att mista sina barn och ändå gå vidare. Då kan vi andra också gå vidare i våra liv :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *