Krångel och ny inredning

Idag åkte vi in till stan för att skicka iväg min trasiga systemkamera, träffade nog på jordens idiot för han tyckte att jag skulle börja med att tömma minneskortet (redan gjort en sisådär femtielva gånger) och att en enkel rengöring skulle hjälpa (satt igår och rengjorde kameran). Var först när jag visade vad det var för problem (för han verkade inte förstå det jag sa) som han sa att det nog krävs en service.

Och han var noga med att påpeka att eftersom kameran är så gammal så gäller inte garantin (nähä…). Och att jag kommer att få vänta några veckor på service. Men dom kunde inte ta emot kameran eftersom den inte var köpt där.

Så hans tips var att kontakta butiken som sålde kameran. Sagt och gjort, ute på parkeringen så ringde jag till det företaget som blev helt chockade över att jag inte fick lämna in kameran. De sa att dom inte alls bryr sig om att man lämnar in via någon annan men att det nog skulle vara bättre att jag skickade in kameran själv – eftersom det inte var något garantiärende. Det skulle på det viset gå lite snabbare och bli billigare för mig.

Det senaste tillskottet vad gäller inredning är en kista. Vi hade tidigare lagt bud (och vunnit) en vitmålad brudkista, men tjejen som sålde den ångrade sig och tog bort annonsen. Så efter lite letande så hittade vi en kista. Dock inte vitmålad och kanske är det bra att jag inte har färg hemma, för jag börjar tveka på om jag verkligen ska måla den eller inte. Vad tycker ni?!

kista

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *