Elavtal

Det där med elavtal är något som jag är på tok för lite insatt i, men det är ju tur att det finns hjälp att få när man inte är så insatt. Kommer ihåg när vi skulle flytta hit och jag bara sa ja till första bästa avtal istället för att sätta mig ner och ta hjälp av en tjänst som jämför elavtal. Tänkte inte alls på att det faktiskt går att spara lite om man kollar på vad som är billigast.

När första fakturan kom så höll jag på att svimma, nu var det inte bara avtalets fel utan att vi även hade långvarigt strömavbrott samt några kortare avbrott som gjorde att pumpen sedan fick kämpa rätt rejält för att få upp värmen.

Fick ett meddelande för nån månad sedan att avtalet var på väg att löpa ut och att det var dags att teckna nytt. Så då blev det till att kika på lite olika avtal, fundera och sedan bestämma sig för vad som var bäst. Så nu hoppas jag att jag valde rätt.

Det där med el är ju en helt annat sak nu när man bor i hus mot för när vi bodde i lägenhet. Då kunde man använda hur mycket som helt kändes det som men nu är det till att tänka lite mer på hur man gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *