En tur till Sundsvall

Efter att ha tvättat bilen så bar det av mot Sundsvall. Vi åkte först och tittade på Lögdö bruk, eller tittade och tittade var väl att ta i. Ifjol när vi åkte förbi så såg vi skylten och sen dess har vi tänkt åka och kolla och idag var det så dags. Men det var inte alls som vi trodde, så vi åkte och vände på en gång.

Det blev istället en tur till Birsta där vi köpte extra batterier till drönaren, käkade på Ikea (kändes superskumt att sitta vid varsitt bord) innan vi for vidare till Citygross. Tyvärr hade de inga muffins idag (deras glutenfria muffins är sååå goda!).

Vi bestämde oss för att åka in i Sundsvall och kika på hur långt de kommit med alla ombyggnationer av vägarna och där nånstans kom vi på idén att åka upp till Södra Berget och kika. Jag har varit dit en gång tidigare och kommer bara ihåg att jag blev grymt åksjuk då, men idag förstår jag inte varför för vägen var ju inte så hemsk som jag kom ihåg den.

På vägen hem så valde vi att så långt som möjligt att undvika E4an, så det blev till att köra gamla E4an innan vi kom in på en grusväg. Hade vi vid det här laget inte varit så trötta så hade vi nog fortsatt försöka undvika E4, men nu ville vi bara hem.

utsikt från Södra Berget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *