Ångersjön

Vi hade tänkt att åka till ett annat ställe förra helgen, men luften gick ur oss lite grann när Subarun hamnade på verkstad. Men så när vi var och handlade så bestämde vi att vi kan ju campa i närheten. Och så blev det, vi åkte hem, bokade plats på Ångersjöns Vildmarkscamping och packade sen ihop lite grejer (tyvärr glömde vi en del så till nästa gång ska det skrivas en lista så att vi verkligen får med oss allt vi ska ha med) och for iväg.

Ångersjön ligger bredvid E4 så en del ljud får man räkna med, man hör även tågen lite nu och då (främst godstågen). Men jag tyckte inte att det störde, då var det mer att jag vaknade när det blev helt tyst ibland på nätterna.

På campingen så finns det dass, dusch samt möjlighet att diska (och hämta vatten). Finns även en badplats på området och går man några hundra meter till så finns det ett hundbad. Har man inte husvagn/husbil/tält så kan man bo i stuga.

De två nätter vi stod där så var det inte så många på campingen, runt 6-8 ekipage skulle jag tro. Det var med andra ord rätt lugnt. Kan tänka mig att åka dit igen någon annan gång.

Och som vanligt efter varje tur så har husbilen blivit städad för att vara redo för nya äventyr, när nu de blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *