Husdrömmar

En dröm som funnits i många år är att hitta ett passande hus att köpa. Och för att vara ärlig så har väl en hel del timmar spenderats på hemnet för att kolla utbudet häromkring. Men ännu har det inte dykt upp något som passat oss. Jag är ju lite kräsen vad gäller läget och då främst att det inte får vara grannar hur nära som helst. Har man social fobi så har man.

För några år sedan så åkte vi runt på lite olika visningar och det tror jag är bara bra då man får se många olika hus och förhoppningsvis får en bättre uppfattning om vad det är man egentligen vill ha. Såhär i efterhand så har jag svårt att förstå varför jag tyckte att några av objekten var intressanta, dels på grund av läget men även att det på något hus var så otroligt mycket att göra.

Om det skulle dyka upp ett passande objekt så är det för mig naturligt att ta hjälp av en mäklare så att allt går rätt och riktigt till. Själv har jag ingen kunskap alls om vad som ska göras och vad man ska tänka på men hoppas ju att man får svar av mäklaren på frågorna som kan tänkas komma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *