Rapportträning

Uffa, har inte gjort många knop idag. Städning av köket och lite rapportträning är allt jag åstadkommit idag

Då Pia ville vara med och träna Starmie i rapport, så blev det bara Starmie och Yx som skulle springa. Så för en gångs skull så följde jag och Indy med Carro ut på B. På C så fanns det en stor sten som jag stod på och kunde fota vovvarna när dom kom

Indy var relativt tyst, men bäst av allt var väl att Carro och jag faktiskt hörde fåglarna när vi var på stationen!!  DET har man inte gjort förut med de skälliga vovvarna med, så dom som gapar får nog nöja sig med sök och spår

En del av orsaken till att inte mycket har hänt idag är väl att jag inte mår sådär superbra just nu, har inte hänt nåt speciellt. Men ibland så går hjärnan på högvarv och tar fram minnen som nog helst skulle varit undanstoppade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *