Städning…

IGÅR:
Det blev faktiskt liiiiite tränat igår kväll. Körde fritt följ, skall, kryp, inkallande med ställande och fjärr med Bella. Vi hade lite diskussioner om att man faktiskt KAN sitta still och skälla Krypet gick bara bra, jag kunde stå upprätt nu och hon kröp lågt ändå

Innan inkall. m ställande så hade jag tänkt att nu ska jag säga åt henne ordentligt om hon inte lyssnar på mig. Och var gör Bella då? Jo, hon kommer i full fart och stannar på en gång… så där fick jag för min förberedelse Fjärren gick bra, körde bara två skiften på nära håll och sen klick och beröm. Sitt-stå börjar bli bättre och bättre

Med Indy blev det fritt följ, läggande under gång, ställande (framför mig) och inkallning. En ny leksak fick dom busa med igår och den var väldigt populär

IDAG:
Vovvarna fick busa av sig en stund på morgonprommisen, är så kul att se att dom faktiskt kan leka ihop så bra som dom gör. Sen gick vi in och fixade frukost. Skapligt trött efter nattens släktforskning (jag hamnade på en jätteintressant sida som handlade om några av mina släktingar och då kan jag bara inte sluta ), så blev det en stunds vila.

Sen blev det läsande i Brukshunden (kommer TK i nästa nummer??) och lite bläddrande i boken ”Hunden – vår arvedel” som jag fick idag. Boken är skriven 1948 och det är intressant att se bilder på hundarna (schäfrarna var såååå mkt finare) och en del dressyrmetoder skulle man väl knappt vilja prova ens, men annat är faktiskt riktigt bra.

Har tömt bilen på kartonger och skräp och passade samtidigt på att ta upp lite grejer till förrådet, så kanske kanske kommer det att se hyggligt ut här nångång också.

På fredag kommer jag att få tillbaka mitt gamla mobilnummer

Ringde till läkaren idag och pratade om hur jag mår, han föreslog att jag skulle börja med Esucostabletterna (ger effekt mot oro) igen. Får hoppas att kroppen lugnar ner sig snart, gillar inte att allt går på högvarv utan nån egentlig anledning.  Fast det är klart, det har ju hänt lite på städsidan här hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *