Vintergatan…

Var meningen att jag skulle vara barnvakt den här helgen, men så jobbigt har det inte blivit eftersom barnen varit borta större delen av tiden. Igår så var en kompis till Joline här nån timme, medan Jonna var hos en kompis. Idag så åkte Jonna och Joline och badade med Linn. Så jag fick måååånga timmar för mig själv.

Morgonprommisen med hundarna lyckades jag få Jonna och Joline att ta Var sååå trött, Indy bryr sig inte alls över att sova borta, men Bus hon gillar det inte alls. Hon gnäller och ska sen skälla på allt som låter annorlunda *suck* hoppas att hon har vant sig lite tills i natt.

Två nya rådisar har det blivit också, två black hooded mismarked tjejer fick jag av Linn igår. Eller egentligen så är råttorna Jonna och Joline’s, men rådisarna kommer att bo hemma hos mig.

Har fått låna pappas kamerastativ, så nu kan man ta helt skakfria bilder Nån träning har det inte blivit, körde bara lite fritt följ och läggande under gång igår samtidigt som Joline filmade (jag vill ju se hur det ser ut ju ).

Näe, nu ska jag gå och kika på Disney Channel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *