KM i agility

Vovvarna fick en härlig start på dagen, tog morgonprommisen i skogen ovanför området och vad stöter vi inte på om inte en hel dagisklass som sitter och grillar korv, gissa om vovvarna trodde dom var i himlen? Hade dom lös, men trots all störning så lyssnade dom faktiskt på mig, så dom hann varken pussa några barn eller sno deras korvar

På tillbakavägen så kunde jag inte låta bli att träna lite, blev framåtsändande, kryp och inkallning med ställande för Bus. Indy fick ligga och vakta kameran.

På eftermiddan så drabbades jag av akut prestationsångest och tankar som ”jag ska inte hålla på med hundar” och ”vad har jag på tävlingsbanan att göra” ockuperade hjärnan *suck* Fattar inte varför jag känner mer och mer så när det ju trots allt har gått bra på slutet Är det för att jag ska ut med Indy snart? Ser ju framemot det även om vi i dagsläget inte har så många moment, men det hade å andra sidan inte Bella heller vid debuten

Det här året har ju varit enormt roligt med tanke på att jag och Bus nu ska starta i trean, vem kunde tro det när vi tävlade KM i lydnad för ett år sen och fick ihop hela 10p (bröt under fria följet)

Är supernöjd med vovvarna och älskar dom över allt annat så jag vet inte varför dessa tankar kommer. Är ju inte direkt van vid framgångar, så att det går knackigt gör inte så mycket. Lär mig ju mer på det. Och bevisa nåt behöver jag inte göra heller, har bevisat tillräckligt för mig själv det här året. Så tja, det är väl bara en massa dumma tankar som man ska slå bort.

Nu till nåt roligare:

Det var KM i agility på klubben ikväll, åkte dit för att fota lite, men tyvärr var det för mörkt Träffade Chatrin med Neo och Humla där. Lilla Humla växer som ogräs och har nog världens häftigaste stil när det ska hämtas boll

Förutom att jag fick hjälpa till att bygga bana (Bus fick köra A:et och balansen för att se om det var stadigt nog), så blev jag tidtagare också. Så hela kvällen har jag stått ute och faktiskt FRUSIT…. jag som inte brukar frysa i första taget… märks att det är en annan årstid än sommar nu

Large vanns av Therese och Elvis (som inte är hennes hund), small vanns av Marie och Daisy och medium kommer jag tyvärr inte ihåg vad vinnaren heter Var verkligen kul att se på

I helgen ska jag vara barnvakt åt mina småsystrar, så det kommer bli klent med uppdateringar. Får se om jag lyckas sno åt mig deras dator en liten stund annars får ni snällt vänta tills på måndag för att höra om jag överlevde helgen själv med en 8- och en 9-åring Näedå, dom är så snälla så

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *