Rallysprint i Ljusdal

I lördags var det dags att packa bilen med fika- och kameraväska för att åka till Ljusdal och titta på rallysprint. Det var ett något kyligt väder och vi var inte direkt rätt klädda om man säger så. Men efter att ha stått i skuggan första SS så flyttade vi oss senare till solen för att till sist hamna vid klubbstugans vägg, där var det lä och rätt så skönt i solens strålar.

Jag måste verkligen hitta handskar som jag kan använda när jag filmar och fotar. Sedan jag skadade lång- och ringfinger på högerhanden så är jag extremt känslig för kyla i just de fingrarna. Har inte tittat igenom alla filmer än men antar att de är rätt skakiga just för att jag fryser ;)

Det var inte så många startande och hela tävlingen flöt på utan större problem så den blev snabbt klar, tror vi var hemma igen strax efter 14. Dock alltid lika roligt att kolla på rally och jag längtar redan till nästa tillfälle :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *