DNA-test och studieplanering

I slutet av förra året så skickade vi in varsitt DNA-test till ett av alla testföretag som finns. Och för någon vecka sedan så kom resultaten upp och därmed öppnades en helt ny värld. Dels för att det kommit upp namn som man kanske inte räknade med samt andra träffar som man försöker hitta gemensam nämnare med. Så mitt intresse för släktforskning har verkligen blommat upp igen.

Har även börjat koncentrera mig mer på de släktingar som faktiskt lever, kan ju vara rätt bra att ha lite koll på dom också ;)

Nu har jag snart läst Svenska 3 i en vecka och hittills går det bra även om jag inte fått alla böcker än. Har precis läst ut en bok som ska ingå i en litteraturanalys längre fram (ville börja med detta så fort som möjligt då jag ska läsa en bok till).

Har även haft möte med studievägledaren och kommit fram till hur vi ska lägga upp våren. Först kommer det bli svenskkursen och sen blir det matematik 2. Gissa om jag inte ser fram emot det ? ;) Men det är väl bara att för första gången försöka tycka att det är roligt att läsa matte. Det som är så bra nu är att det finns massor av resurser på internet att använda sig av. Var inte riktigt så sist jag plugga matte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *