Träning och fotografering

På förmiddan så åkte jag till klubben (Pia och Carro skulle oxå komma)  och körde lite med vovvarna. Dom fick börja med att rejsa runt som dom två tokar dom är Sen blev det lite allvar då jag skickade Bella till rutan, när hon såg att Carro kom så blev det väääääldigt svårt att lyssna på matte. Så det blev en skarp tillsägelse och sen sprang hon till rutan

Carro körde igenom elit med Yx och ettan med Gimli, medan Pia körde tvåan på Starmie och Wilda. Lotta med Pruppen och Fidde kom oxå, så det blev många vovvar att fota och filma Tyvärr har jag inte lyckats fått över bilderna till datorn än, vet inte vad det är som knasar nu

Jag körde lite fritt följ och apportering med Indy. Med Bus blev det hopp-sitt, hopp-apport, inkallning med ställande, fritt följ och den ”fruktade” metallen. Fick tips av Pia igår att kasta den som belöning och tog hon den inte då så skulle jag ta den och bli överlycklig. Kan säga att jag är rätt glad att jag var ensam på klubben när jag gjorde detta Om det hjälper vette tusan, men hon tog iaf metallen en gång utan minsta tvekan. Jaja, lär väl släppa nångång

Längtar som en galning efter tävlingskalendern, vill ju se när det blir debut med Indy. Samtidigt så vet jag att när tävlingen närmar sig så kommer jag vara nervös så att jag darrar. Så är det jämt, och på tävlingsmorgonen så undrar jag alltid varför jag håller på med detta, men på nåt knepigt sätt så är det ju superkul att tävla. Människan är inte ett dugg logisk

Ah, glömde ju att jag körde kryp med Bella, funkade finfint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *