Badväder

Nu har det blivit badande förr oss tre dagar i rad. Är det runt 25 grader i vattnet så är det ju inte så svårt att komma i. Nu verkar det ju som om det ska bli svalare väder framöver så vi får se om det blir något mer badande. Tror nog att mina axlar gärna vill att det ska bli svalare för jisses vad jag brände mig idag :/

Är ju rätt glad över att jag kunde sitta i en stor flytande svan idag utan att må illa, min sjösjuka är så illa att det ibland räcker att jag står på en brygga för att jag ska bli grön i ansiktet. Men kanske är det som några skrivit att med daithpiercingar så blir man mindre känslig? 

Sen har det den senaste tiden blivit så mycket kört över broar att jag numera inte drabbas av katastroftankar om att bron ska rasa. Sist jag körde över Sundsvallsbron så klarade jag till och med av att kika lite på omgivningen. DET fungerade inte alls innan… 

Vi tar väl en till förbättring: På Hemsö fästning startar alltid guidningen med att man går upp för en backe, den kallas tydligen för ”mördarbacken” och det beskriver den rätt bra. För sex år sedan så kämpade jag mig uppför den där backen, blev så andfådd att jag hostade och kraxade och fick inte tillbaka andningen förrän många minuter senare.

I år när vi var dit så gick vi hyfsat raskt upp för backen och visst ökade andningsfrekvensen, men inte alls på långa vägar lika illa som då. Men så är det ju 19 kilo mindre som släpades uppför backen och det gör en hel del.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *