Redan less på snön

Eftersom vi tydligen har fått vinter med snö helt plötsligt så gick några timmar igår åt att skotta. Så otroligt tråkigt det är…. men det måste göras och med tanke på att prognosen varnade för att det skulle bli kallt en längre tid så kunde man ju inte hoppas på att snön skulle smälta den här gången. Så det var bara att ta tjuren vid hornen och skotta.

Vaknade idag med öm rygg och stela muskler. Så jag måste ju erkänna att jag är rätt så otränad *haha*

Idag har det inte blivit så mycket gjort förutom det vanliga såsom att rasta hundar och fodra hästar. En lugn dag innan allvaret drar igång, för imorgon är det dags att jobba igen. Blir jobb i två dagar innan det är dags för ledighet igen.

Skottar snö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *